Петкана Петковска од Дељадровци,во народна носија од скопско.

0
297

Благодарност за Јулијана Додик од Мршевци,за испратената фотографија,на истата Петкана Петковска од Дељадровци,во народна носија од скопско.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука