Фотографија од 70- те години на жители од Бујковци

0
1290

Фотографија од 70-те години од минатиот век ,на истата жители од Бујковци од лево кон десно:Владо,Петко,Тодор и Саве Јовчевски.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука