Свадбата на Мира Мицевска(Џиковска) -1974г

0
119

Фотографија од свадбата на Мира Мицевска(Џиковска) -1974г.,чинот на разделба помеѓу таткото и ќерката -невеста, иако свадбата е највесел чин ,сепак разделбата буди и други емоции кај родителите

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука