Слика од Знаење-Имање-1983

0
178

*Слика од емисијата ЗНАЕЊЕ-ИМАЊЕ -1983Г.,размена на подароци со гостинската екипа од Окучани.

Првиот од лева страна нашиот натпреварувач Славко железничарот ,во натпреварот тегнење јаже.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука