Слободан,Славица и Љупчо

0
619

На фотографијата членови на КУД Илинден:Слободан Павловски Славица Костадиновиќ и Љубомир Мирковски , пред некој настап во 1978 година пред стариот Дом на Културата.

Претходниот артикал,Свадба на Војче и Лилјана
Следната статијаНА ДЕНЕШЕН ДЕН – 8 СЕПТЕМВРИ

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука