„СЕНИ БУРГЕР“Успешни веќе 21 година

0
529

 

 Брзиот стопански развој преставува локомотива на севкупниот развој во нашава средина, така и во наредниов прилог ќе Ви преставиме еден  угостителски субјект кој веќе успешно опстојува  веќе две децении.

И ,така ден по ден, успешната приказна веќе 21 година трае,а за постигнатото во во нивниот семеен бизнис  е резултат на нивниот  заедничкиот семеен  влог и голем труд .

СЕМЕЈСТВОТО НА ИГОР АТАНАСОВСКИ,СОПСТВЕНИЦИ НА „СЕНИ БУРГЕР“

Секоја работа има своја тежина во зависност од издржливоста и квалитетот.

За остварување на успехот во работата како и секоја работна и професионална дејност потребно е посветеност,издржливост за да се стигне до тоа ниво.

Сите до еден од семејството горди се на досега постигнатото, со идни планови за понатамошен развој на нивната  сендвичарата ,,СЕНИ БУРГЕР”.

Инаку сендвичарата се наоѓа во центарот на населба Илинден на во близина на Домот за Култура „Илинден“ ,односно веднаш до Kompanija Atanasovski.

Момент од денешниот ден од одбележување на 21 -от роденден ,на фотографијата тимот успешните.

А, по повод на 21 –от роденден сендвичарата,,СЕНИ БУРГЕР” На ден 26.09.2020 (Сабота) организира мала роденденска прослава.

Со секој купен хамбургер или тост следува пијалок по Ваша желба.

А, од книжарата OFFICE PLUS која се наоѓа во нивниот објект за најмалите подарок за школската година.

Со почит,

Тимот  на ,,СЕНИ БУРГЕР”

Горниот текст и фотографии ја отсликуваат сегашноста на сендвичарата.

А, како почнаа и во какви скромни услови започна успешната приказна за ,,СЕНИ БУРГЕР”,можете да се видат од следните фотографии .

ПРВИОТ КИОСК ОД ПОЧЕТОЦИТЕ НА „СЕНИБУРГЕР“
Вториот киоск ,пред да замине во историјата,а во негова позадина новиот објект денес.
Претходниот артикал,Јанка Николовска со своето одделение
Следната статијаЕден поглед од Марино према Ајватовци

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука