Андреј Милчевски, с. Бунарџик, роден 11.07. 1999 г. Вежба Street Workout повеќе години. Започна со голема заинтересираност и посветеност кон спортот и почна да вежба на почеток базично и нормално а со тек на време почна да ги усовршува склековите и да прави тешки ектремни елементи кои се против гравитацијата. Учествувал на два Street Workout натпревари, првиот – 2016 учествував повреден и освоил 5 место, во 2017 на вториот меѓународен натрпевар во Куманово освои 4то место. Вежба секој ден, по два тренинга на ден (1 тренинг = 1 саат). Се надева ќе постигне многу повеќе во иднина и се надева дека ќе се натпреварувам на идното светско првенство. Да му посакаме на Андреј исполнување на неговите желби.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука