Со трчање од Св. Наум до Охрид – Игор Јакимовски го најави 32-от Меѓународен атлетски маратон Охрид 2019 Покрај промотивната трка нашата атлетска легенда Игор Јакимовски,ќе не запознае и со историјатот на овој наш најстар атлетски маратон

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука