Успех на наши спортисти

0
462

Изминатиот викенд во Скопје се одржаа низа атлетски случувања полумаратон,маратон,маратонска штафета и друго.

Меѓу останатите на овој голем атлетски настан учествуваше и NG-up Ristovski,наш сограѓанин и тоа во полициската мешана екипа во маратонска штафета и постигнаа одличен резултат освојувајќи го првото место на маратонот.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука