ФК „ДЕЉАДРOВЦИ“ ВО 1975

0
529

Дељадровци е едно од нашите села од кое произлегле голем број квалитетни спортисти-фудбалери.

На фотографијата е еден од најквалитетните состави на клубот, а на истата се:

Горе:злате Костовски,Војче Богоевски,Душко Трендевски,Златко Стојчевски,Миле Арсовски,Бошко Илиевскии Столе Костовски

Доле:Стојан Илиевски,Јорданчо Наумовски,Борче Богоевски,Божидар Илиевски,Симо Станчевски,Ѓорѓи Петрушевски.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука