ХУЛК Академија успешна на турнирот во Зрењанин-Србија

0
155

Викендов нашата Hulk Akademy настапи на еден од најмоќните меѓународни натпревари во Зрењанин, Србија на којшто учествуваа 700 натпреварувачи од 10 земји.

Резултатите :

 – ВТОРО МЕСТО ВО КАДЕТСКА КОНКУРЕНЦИЈА

Поединачни Пласмани:

-Бојана Димитровска сениор А класа – златен медал

-Ангел Јовановски кадет А класа – златен медал со 3 победени борби

-Христијан Симоновски кадет А класа – златен медал со 3 победени борби

-Андреј Ивковски кадет А класа – златен медал со 2 победени борби

-Давуд Личина јуниор Б класа – златен медал

-Матеј Алексовски кадет А класа – сребрен медал со 1 победена борба

-Лука Савовски кадет А класа – сребрен медал со 1 победена борба

-Аника Анастасов пионер Б класа – сребрен медал со 2 победени борби

-Душица Стаменова јуниор А класа – сребрен медал

-Димитриј Здравковски јуниор А класа – бронзен медал

-Петар Ангеловски кадет А класа – бронзен медал

-Дамјан Спасовски кадет А класа – бронзен медал

-Андреј Цоневски кадет А класа – бронзен медал

-Стефани Трајчевска кадет А класа- бронзен медал

-Ива Марковска кадет Б класа – бронзен медал

-Катја Анастасов пионер А класа – бронзен медал

-Борјан Ѓорѓиевски пионер Б класа – бронзен медал

-Исидора Ѓорѓиевски пионер Б класа – бронзен медал

 

 

 

 

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука