Второ место во пикадо

0
375

Успех на пикадо екипата составена од :Киро Митровски,Тоде Илиевски,Перо Невеновски и Винко Ангеловски од здружението на пензионери Илинден .

На регионалниот натпревар во повеќе дисциплини Пикадо екипата го освои второто место на ниво на Град Скопје.

Покрај освоеното прво место на женската екипа во тегнење јаже,овој е втор голем успех што го постигнаа нашите пензионери.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука