ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ЉУБИТЕЛИТЕ НА ФУДБАЛОТ

0
5599

ПОЧИТУВАНИ  ЉУБИТЕЛИ НА ФУДБАЛОТ И ПОДРЖУВАЧИ НА ФУДБАЛСКИОТ КЛУБ  „КАДИНО“ ОД КАДИНО .

ВЕ ПОКАНУВАМЕ НА ДЕН 28 МАЈ 2019 ГОДИНА(ВТОРНИК) НА ФУДБАЛСКОТО ИГРАЛИШТЕ ВО КАДИНО, ДА ГО ПРОСЛАВИМЕ  ГОЛЕМИОТ УСПЕХ ШТО ГО ПОСТИГНА КЛУБОТ ,  ВЛЕГУВАЊЕТО  ВО ВТОРАТА ЛИГА.

НА  НАШЕ, А СЕ НАДЕВАМЕ И ВАШЕ ГОЛЕМО ЗАДОВОЛСТВО, Е ТОА ШТО ПРИСУТНИТЕ  ЌЕ ГИ ЗАБАВУВА НАЈДОБРОТО ШТО ГО ИМАМЕ ВО МАКЕДОНИЈА ОД ОБЛАСТА НА МУЗИКАТА , А ТОА Е ГРУПАТА МОЛИКА .

ПРОСЛАВАТА ПОЧНУВА ВО 17,00 ЧАСОТ.

СЕКОЈ Е ДОБРОДОЈДЕН!                                                   Ф.К „КАДИНО“-КАДИНО

Претходниот артикал,Манастир “Руса Среда”
Следната статијаВторо место во пикадо

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука