Гостувањето на Васка Илиева во Сараево-1983г.

0
237

КУД Илинден и специјалниот гостин на друштвото ВАСКА ИЛИЕВА на гостувањето во САРАЕВО-1983г.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука