Свадба на Боне и Ленче-1969

0
167

Свадба на Боне Трајковски(Шкодрев)со Ленче Илиевска- 1969г.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука