Свадба на Боре и Буба-1973

0
133

Фотографија од свадбата на Боре и Љубинка(Буба)од 1973г.,на истата се и кумот Бранко со сопругата од Кадино ,старосватовите Трајко и Веса, деверот Трипун и неговите родители Бане и Славка.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука