Свадба на Владо и Владанка

0
102

Фотографија од свадбата на Владо и Владанка Блажевски од родот Панушкови во 60-те години од минатиот век.

Рачен девер на свадбата, Бранко Дурански

Претходниот артикал,28- Април- 2001, Масакар во Вејце
Следната статијаФотографија од наши предели

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука