Ученици,фолклористи во народна носија во 90-те

0
821

ООУ Гоце Делчев ,место каде се создадоа многу спортисти,фолклористи и други успешни поединци од разни области.

На фотографијата учениците под водство на учителката Нада во припрема на свечана програма по повод патронатот на училиштето во 90-те години од минатиот век

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука