Hастап на КУД ИЛИНДЕН пред граѓаните -1984г.

0
128

Припрема за настап на КУД ИЛИНДЕН пред граѓаните -1984г.

Претходниот артикал,Едни од постарите членови на КУД„Илинден“-1977г.
Следната статијаНастап на КУД „Илинден“

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука