ООУ Гоце Делчев-н. Илинден

0
381

Класната Македонка презимето Тевчева, со својот клас осмооделенци

Претходниот артикал,Симит Погача
Следната статијаСвадба на Стојанка и Ѓоко

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука