Наставничката Душка Деловска со своето одделение

0
204

ООУ Гоце Делчев-населба Илинден

На фотографијата наставничката Душка Деловска со своето одделение во учебната 1985 година.

Претходниот артикал,Како настанало Моклишко Езеро
Следната статијаФотографија од нашинци во Австралија

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука