Наставничката Јанка со своето одд.

0
574

ООУ Гоце Делчев-населба Илинден, на фотографијата наставничката Јанка Николовска со своето одделение -1985 година.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука