Tрадиционалниот фудбалски турнир „Роберт Петковски“

0
158

Деновиве се одржа традиционалниот меморијален турнир во фудбал „Роберт Петковски“,а на турнирот зедоа  учество 13 екипи .

Турнирот се организира секоја година во чест на Роберт Петковски,  кој трагично загина во Вејце, на 28 април 2001 година.

Победник ка турнирот е екипата „Роберт Петковски“ од Бунарџик , која во финалето ја победи екипата на Мралино.

На турнирот учествуваше и екипа на припадниците на специјалната единица „Волци“,со што му изразија почит кон  Роберт, како нивен поранешен член  во таа единица.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука