Наставникот Србослав Илиќ со своето одделение

0
422

Србослав Илиќ-Кента при ООУ Гоце Делчев-населба Илинден, со своето одделение во 80-те,генерација родени 1971/72

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука