Учителката Маре со своето одделение

0
279

ООУ Гоце Делчев -населба Илинден,учителката Маре со своето одделение во 1979 година,кога учениците барем по облеката беа исти.

Генерација родени 1970/71.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука