Учителката Маре со своето одделение

0
627

На фотографијата учителката Маре со своето 3 одделение,генерација родни1970и 1971 ,при ООУ Гоце Делчев во учебната 1979/80. Години кога училишната униформа беше иста за сите.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука