Учителка Љубинка со своето одд -1965г

0
145

Оваа фотографија на одделенската учителка Љубинка со своето одделение и сосем горе десно Александар Младеновски ,директор на училиштето.По изгледот на зградата на училиштето ООУ Гоце Делчев (без доградбите)сликава е од 1965г.

Претходниот артикал,Веенје на жито
Следната статијаКласниот раководител Секула 70-те години

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука