Класниот раководител Секула 70-те години

0
304

Фотографија од 70-те години од минатиот век од ОУ Гоце Делчев. Класниот раководител Секула со своето одделение,а на фотографијата е и директорот на училиштето Александар Младеновски.

Претходниот артикал,Учителка Љубинка со своето одд -1965г
Следната статијаУчителката Виолета 1977/78г

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука