КУД ИЛИНДЕН-1980

0
217

Фотографија од еден од многуодржаните концерти во 1980 година,во преден план женската играорна група,по изведување на точката ја отпоздравува публиката .

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука