Стојанче и Јадранка долгогодишни членови на КУД Илинден

0
516

Фотографија на КУД Илинден во седумдесетите години од минатиот век.

На фотографијата Стојанче Николовски-Коџак и Јадранка денес Ваневска ,кои членуваа подолг период во друштвото, Стојанче и денес е со АНМИ „Илинден “и ги подучува младите играорци,кој ја продолжуваат традицијата на стариот КУД Илинден .

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука