Дел од родот ДИМОВСКИ

0
177

Родот Димовски е меѓу најголемите родови во Ајватовци,на фотографијава дел од тој род

Претходниот артикал,Драго Маневски, загина на денешен ден
Следната статијаФотографија од патронат на ООУ„Виктор Бубањ“-Кадино

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука