Драго Маневски, загина на денешен ден

0
28

На 11 Ноември 2001 загина ДРАГО МАНЕВСКИ (†35) од с. Марино, Скопско, домаќин, татко и син бранител на својата татковина.

Претходниот артикал,КУД ИЛИНДЕН во 70-те од минатиот век
Следната статијаДел од родот ДИМОВСКИ

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука