Девојки од Илинден во 60-те години

0
202

На фотографијата млади девојки од Илинден во 60-те години од минатиот век.

Горе:Ленка Бејтовска,Гуна Пиличковска,Васа Бејтовска

Доле:Бона Бејтовска и Павлина Пиличковска

Родени од 1945 до1947 година

Претходниот артикал,Фотографија од патронат на ООУ„Виктор Бубањ“-Кадино
Следната статијаСтара фотографија од ООУ „Браќа Миладиновци“

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука