Комшиска дружба од Илинден -1975

0
172

На фотографијата

Горе:Летка и Данче Здравковски,Сузе Петрушевска

Доле:Сободан Здравковски,Новица Петрушевски и Благица Младеноцска ,фотографирани во 1975 г.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука