Лазо и Трајанка од родот Најдови-Иинден

0
62

На фотографијата Лазо и Трајанка Најдови со своите деца Велика и Љупчо ,фотографирни во 50 -те години од минатиот век.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука