ЈСП-линија „66“

0
1707

6 мај 1974г.,пуштена во сообраќај е автобуската линија бр.„66“ од Скопје до Мршевци.По извесно време линијата „66“ се раздвои на два крака еден Бучинци –Скопје ,а другиот Дељадровци –Скопје и обратно.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука