Семкарница-1965

0
184

Семкарницата на Љубе Ристов ,беше лоцирана на место до денешната зграда на oпштина  Илинден,по извесно време се пресели кај училиштето Гоце Делчев .На сликата Љубе и блиските комшии.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука