Прва современа продавница во Илинден- 1960

0
425

Прва современа продавница во Населба Илинден отворена од реномиранато трговско претпријатие „СЛАВИЈА“-Скопје ,отворена шеесетите години од минатиот век.На сликата продавачите Санде Георгиевски од Илинден и Коце Јовчевски од Бујковци

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука