Истакнати спортисти во разни спортски дисциплини од Илинден

0
326

Истакнати спортисти од Илинден во разни спортски дисциплини ,кои покажале одлични резултати во кои се натпреваруваат или учествуваат како спорт во кој се пронаоѓат себе си, а потекнуваат од Илинден.

Горе:Андреј Милчевски-Street Vorkout(мешавина на повеќе спортски дисциплини Акробатика,Гимнастика,Паркур и др.)Гоце Димитриевски-гњурење,падобранство и други екстремни спортови,Кирил Марковски Велосипедизам.

Доле:Петре Завировски-атлетика,Васе Глигорјадис-Ракомет,Илина Соколовска -уметничка гимнастика.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука