,,Ф.К Илинден” 1980г.

0
126

На сликата покрај екипата на ФК Илинден,се и дел од управата Васе Џиковски,Иве Џиковски,Ванчо Велковски и тренерот Слободан Спасовски-Миљаниќ

 Фотографија испратена од Антонио Спасовски.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука