ФК МИЛАДИНОВЦИ -2019 г.

0
337

ГОРЕ:Горан Симоновски, Борче Бојковски, Стефан Мицановски, Стефан Ѓорѓиевски, Даниел Стаменковски, Мирослав Петровски, Александар Младеновски, Далибор Станисавовски, Антонио Арсовски и Марјан Маринковски

 ДОЛЕ: Нинослав Миљковиќ,Никола Тасевски, Никола Мицановски, Дамјан Митовски, Никола Симоновски и Виктор Трајковски .

ФК МИЛАДИНОВЦИ во маици на компанија Атанасовски 2019 год. Пред натпревар со ФК Ржаничино

Претходниот артикал,НА ДЕНЕШЕН ДЕН -15 декември
Следната статијаВенчавка на Гоце и Наде

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука