„Вози Право-Вози Здраво“-традиционално

0
58

Шесмина Илинденци –велосипедисти,  членови на велосипедскиот клуб  „МТБ Илинден“  под мотото „ВОЗИ ПРАВО-ВОЗИ ЗДРАВО“традиционално по осми пат.

Претходниот артикал,Признание за Лука Трифуновиќ
Следната статијаДенес Св. Цар Константин и Царица Елена-Еленово

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука