Велигденски фудбалски турнир во Мршевци

0
192

За време на Велигденските празници во секое село,град се организираат разни начини на одбележување на најголемиот православен празник Велигден.

Така и оваа година во Мршевци се обнови меѓумаалскиот фудбалски турнир .

Учесници на турнирот беа:Горно Маало,Маршал Тито(победник на турнирот),Зорле и Ѕверско Маало, но резултатот не е ни толку битен колку меѓусебното дружење.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука