Мира Цветановска во народна носија

0
245

Мира Цветановска од Миладиновци во народна носија

Претходниот артикал,Мицко и Драгица-Кадино
Следната статија4 НОЕМВРИ 1944, ОСЛОБОДЕНА БИТОЛА

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука