Мицко и Драгица-Кадино

0
232

Фотографија од свадбата на Мицко Тргачевски од Кадино и Драгица од Арачиново во 60-те години од минатиот век

Претходниот артикал,Живко,Коле,Саво и Бојче
Следната статијаМира Цветановска во народна носија

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука