Свадба на Боре и Струмка-1971

0
164

Фотографија од свадбата на Боре и Струмка во 1971година , на истата се и деверот Љубе ,старосватовите Благуна и Санде Пиличковски и свекорот Блажо

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука