Свадба на Цане и Мира

0
801

Фотографија направена во 70-те години од минаатиот век од свадбата на Цане Бошковски од родот Бејтовци од Илинден и Мира Жигиќ од Кадино,на фотографијата е и Тоде Илиевски ,другар на Цане.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука