Училишна фудбалска екипа 1980-1984г. при ООУ„Гоце Делчев“

0
962

На фотографијата наставникот по физичко воспитание Димче Перчинковски при ООУ Гоце Делчев -населба Илинден ,со училишна фудбалска екипа која преставуваше неколку години училишна репрезентација.На фотографијата покрај Димче се :

1.ГОРАН МАРТИНОВСКИ- ФОКС

2. НЕНАД НЕДЕЛКОВСКИ

3 ГОРАН ЉУБЕВСКИ -КУРИ

4.САШЕ СОКОЛОВСКИ (vulkanizer m m skopje marino)

5.ТОНИ СЛЕЗЕНКОВСКИ

6.ЗОРАН ТОДОРОВСКИ

7.ГОРАН ПЕТКОВСКИ-ГАЦИ

8.ГОРАН СТОЈАНОВСКИ-УНЕЦ

9 БОБАН ДАВИДОВСКИ

10.ЗОРАН КИМОВСКИ

За наставникот Димче слободно може да се каже дека создаде многу врвни спортисти-репрезентативци на Македонија во ракометот,атлетиката ,фудбалот,боксот и други спортови.

Претходниот артикал,ДОБРО НИ ДОЈДЕ ИСКРА!
Следната статијаСвадба на Цане и Мира

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука