0
409

На фотографијата девојките Аница и Елица во народна носија од скопско,фотографија од 60-те години од минатиот век.

Аница ,потекнува од родот Велкови од Илинден.

Фотографијата ни ја испрати Славка Атанасова ,ќерка на Аница.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука