Свaдба на Николче и Слободанка-1971

0
120

Фотографија од свадбата на Николче од Смилковци и Слободанка од Бучинци во 1971 година, на која се гледа чинот на дарување.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука